Előnyök - Miért mi?

Jogszerűség, biztonság

Ma Magyarországon sokan próbálnak finanszírozás-szervezéssel foglalkozni, amely engedély-köteles tevékenység. Nem véletlenül, hiszen a megfelelő kondíciójú és feltételű finanszírozás megszerzése rövid időn belül komoly befektetett munkát és felelősséget kíván meg a cégvezetők részéről, sokszor létkérdés a cég továbbfejlődésében. Mi hiszünk abban, hogy ezt a speciális és magas szintű szakmaiságot igénylő tevékenységet csak a megfelelő szakmai és garanciális háttérrel rendelkező cég képes nyújtani.

Sok esetben találkozunk olyan ügyféllel, aki korábban „nem megfelelő szakmaiságú, de sokat ígérő” és emellett engedély nélküli „zugtanácsadót” bízott meg elképzelése képviseletével. Az eredmény mindig ugyanaz: kudarc, amely elvesztegetett időt és pénzt eredményez. A legtöbb esetben még ilyenkor is tudunk segíteni, hogy pozitív és gyors elbírálásban részesüljön a finanszírozási igény.

Legszélesebb szolgáltatási kör

Sok esetben még maga az ügyfél sem tudja, mire is van pontosan szüksége, az igényfelmérés során ezt igyekszünk mielőbb tisztázni, hogy a legmegfelelőbb finanszírozási formához jusson, legyen az:

  • hitel
  • lízing
  • faktoring
  • kockázati tőke
  • magántőke
  • vissza (nem) térítendő támogatás

Gyorsaság, kapcsolati tőke

Szakértőként komoly tapasztalattal rendelkezünk a finanszírozói döntés-mechanizmusok és az egyes szereplők kihelyezési stratégiája terén, így már idejekorán:

  • beazonosítjuk az ügyfél megfelelő ismérveit a finanszírozhatósághoz, kielemezve a cég beszámolóit és más adatait,
  • kiválasztjuk a megfelelő potenciális finanszírozókat, előzetesen felmérve azok nyitottságát,
  • támogatjuk, hogy a legrövidebb időn belül a megfelelő döntéshozó elé kerüljön az ügyféligény,

amivel jelentősen felgyorsítható a finanszírozási folyamat. Mindezen tevékenységgel jelentős belső erőforrás-bevonástól mentesítjük a cég vezetőit, időt takarítva meg számukra.

Piacismeret, függetlenség, ügyfél-érdekeltség

Cégünk teljes mértékben finanszírozó-független szereplő, amelynek ügyfelünk a haszonévezője, hiszen mi minden esetben az ügyfél érdekeit képviseljük. Abban vagyunk érdekeltek és motiváltak, hogy a legjobb feltételek és kondíciók mentén, a leggyorsabban sikerre vigyük a forrásbevonási igényt. Éppen ezért teljes mellszélességgel képviseljük ügyfelünket a finanszírozói tárgyalásokon, ismerve a piaci árazásokat és feltételeket, előnyökhöz juttatjuk őket a szerződés lényegi paramétereinek alkufolyamatában.